26 juli 2022

De cursusavonden voor het najaar zijn bekend. Geeft u zich zo snel mogelijk op via ons contactformulier

17 februari 2022

Kijk onder cursussen naar ons aanbod voor het voorjaar 2022. De eerste avonden zitten al redelijk vol.

17 februari 2022
Naast de aed voor de Dikkerskamp, zijn er nog 2 in onze dorpen in aantocht. Ook in de Schurinklaan heeft de buurt een actie gehouden en is de aed in bestelling. Helaas is er een leveringsprobleem, omdat er geen chips zijn. Hulde aan deze buurten. De aed bij de Detmerskazerne wordt ook binnenkort in een buitenkast gepaatst, zodat deze ook beschikbaar is voor oproepen via 112.

16 december
Zie onder de kop corona voor de richtlijnen voor reanimeren

14 december 2021
Heel goed nieuws. De AED voor Gorssel Noord op de Dikkerskamp is besteld.

16 november 2021
Hoera, goed nieuws. De voetbalvereniging Gorssel heeft besloten haar aed in een buitenkast bij de voordeur van de kantine te hangen. Zo is ook deze aed 24 uur per dag beschikbaar. Ook is deze aed aangemeld bij Hartslag Nu en wordt dus ook meegenomen in de meldingen van 112. Fijn zo'n initiatief.



11 november

Een prachtig resultaat van RaboClubSupport.



30 oktober

Deze maand veel dingen geregeld. Wij zijn: - toegelaten als ANBI instelling   - - - Partner van Harslag Nu -- - - - -- cursusorganisator van de N.R.R. ( Nederlandse Reanimatie Raad )



12 oktober Vandaag is Wim cornax uit Eefde ons nieuwe bestuurslid geworden. Hij heeft de funtie van secreatis. We zijn erg blij met deze uitbreiding. We zoeken nog een tweede secretaris, zodat de taken beter verdeeld kunnen worden.